Utförda projekt

Med många år i branschen har vi lagt flera hundra lyckade projekt bakom oss. Det är allt från enskilda lägenhetsuppdateringar till stora fastighetsrenoveringar. 

Vi har gjort allt från fastighetsrenoveringar på 3 000 kvm till det minsta badrummet. Vi har gjort allt från stora säkerhetsuppdateringar av källare till implementeringar av butiker i bostadsrättsföreningar. Vi har gjort allt ifrån minsta enskilda butiken till största kedjan. Utrullningar för stora kedjor över hela landet är något av vår specialitet.

Referensobjekt

Vill ni ha referenser på utförda projekt är det bara att höra av sig till oss, så delar vi gärna med oss. Det är ju vårt sätt att tala om hur duktiga vi är på vårt arbete.

Inom företaget har vi erfarenhet med att jobba med bl.a. Apoteket AB, Espresso House, 7-Eleven, Bönor & Blad samt Trönnberg & Co med alla dess tillhörande fastighetsägare.

Butiker

Enskilda butiker eller stora kedjor, för oss är alla lika värda.

När det gäller kaféer, butiker eller restauranger finns det hur många referenser som helst inom företaget. Vi har haft möjligheten med att jobba tillsammans med några av Stockholms mest kända krögare till några av Sveriges största kedjor. För att inte glömma en hel del små butiker. Några av våra referenser inom företaget:

 • Apoteket AB
 • Filippa K
 • OKQ8
 • Espresso House
 • Bönor & Blad
 • Orangeriet
 • Pressbyrån
 • Panini
 • 7-Eleven
 • Foodcourt K 25
 • Vigårda
 • M.fl.

Vi har även referensobjekt där vi har tagit fram hela koncept – allt från skyltar till färdig butik. Detta är något vi är mycket stolta över. Hör gärna av er så berättar vi mer.

Vi har jobbat med butiksinredning sedan vi startade. Vi är experter på att snabbt få igång nya enheter och arbetar med flera nationella kedjor likväl som enskilda butiksägare.Apoteket

Vi har fått möjligheten att sköta renoveringarna och nybyggnationer åt ett utav Sveriges starkaste varumärken.

Espresso House

Från den lilla kaffevagnen på torget i Uppsala till jättecaféet med egen läktare i Täby. Vi är med hela vägen, och när det är klart så tar vi hand om servicen.

Bönor & Blad

Sveriges modernaste tebutik. Med ett helt nytt koncept framtaget tillsammans och som nu ska rullas ut till alla butiker.

Trönnberg & Co

Från det minsta servicejobbet till den kompletta hyresgästanpassningen – vi har ett långt och tätt samarbete med Trönnberg & Co.

Fastigheter

Är du fastighetsägare eller företräder en bostadsrättsförening hjälper vi er att ta hand om er fastighet.

Som största referens inom detta område är utan tvekan Trönnberg & Co som i dagsläget förvaltar över 100 fastigheter i Stockholm. Inom förvaltning har jobbat mot ett 40-50 tal fastighetsägare och utfört allt från närmare 3 000 kvm hyresgästanpassning på Oxtorgsgränd till serviceavtal där vi gör allt från glödlampsbyten till dörrbyten.

Bostadsrättsföreningar

Vi hjälper även enskilda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt som kan tänkas behövas. Vår främsta kund på detta område är små och mellanstora fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som inte har eller vill ha en förvaltare. Här kan vi hjälpa till med både konsultation samt utförande.

Kontakta oss gärna för referenser

Nyproduktion

Vi utför nyproduktion av lägenheter eller butiker i befintliga lokaler. Har ni en lokal eller råvind som inte är ekonomiskt bärande, tveka då inte att kontakta oss.  

Har ni en massa utrymmen som ni idag inte utnyttjar eller inte får ihop rent ekonomiskt. Då ska ni kontakta oss. Vi hjälper er gärna med att ta fram förslag på hur ni eventuellt kan producera en lägenhet eller skapa en restaurang, café eller butik. Det finns många olika alternativ man kan titta på. Ett exempel kan vara att frigöra gamla förråd på vinden genom att bygga en extern byggnad på gården och av råvinden göra en attraktiv lägenhet. Har ni idag förråden på entréplan eller i källaren. Varför inte bygga en butik eller restaurang?

Från förråd till lyxig lägenhet eller en framgångsrik restaurang

Går ni tankar att göra något åt detta, tveka inte att höra av er till oss. Vi kan hjälpa er med allt från projektering till utförande. Nedan följer några exempel på vilka processer vi kan hjälpa er med.

 • Arkitekt och ritningar
 • Projektering byggnation
 • Projektering el
 • Projektering VVS och värme
 • Bygglov
 • Utförande av projektet
 • Projektledning
 • Mäklare och försäljning

Hos oss kan du med andra ord lita på att hela projektet blir av. Kom med idén, så hjälper vi dig att förverkliga den.

Slutförda projekt

Ett urval av slutförda projekt.
Lokalanpassning Stora Nygatan
I Gamla stan gjorde vi två stycken kulturrenoveringar/kontorsanpassningar i tidsenlig anda. Här fick vi visa prov på vår stora kompetens i företaget. Lokalerna blev uthyrda innan dom ens var färdigproducerade.
Beställare: Fastighets AB Cerberus 4/Trönnberg & Co
Orangeriet
En stor uppdatering av inredning i samband med att Corona hade en promotionturné. Vi har tagit fram och installerat möbler, inredning och belysning. Här byggde vi även en cool uteservering med sandstrand och allt man kan tänka sig.
Beställare: Orangeriet/Perfect Noise
Betsafe
När Betsafe hade jubileum skulle en betting-lägenhet tas fram. Då skapades denna coola lägenhet från ett gammalt förråd. Vi valde och tillverkade möbler och inredningar. I samband med jubileet lottades en weekend i lägenheten ut.
Beställare: Betsafe/Perfect Noise
Noxbox
Vi var en stor del när en av Stockholms mest populära crossfit-anläggning skulle etablera och hjälpte till med utformning och byggnation. Vi var också med i designen samt tillverkning av receptionsdisk m.m.
Beställare: The Noxbox Company
Gratiae
Vi har byggt flera butiker i Täby centrum. Självklart var vi framme när Gratiae ville etablera här. Vi var med i designen av butiken samt byggde och levererade all inredning.
Beställare: Gratiae
Lufttorn Danderyds sjukhus
På Danderyds sjukhus byggde vi 2 stora lufttorn åt Locum. Det var i samband med att Björnberg Industrier uppdaterade hela luftsystemet när sjukhuset renoverades.
Beställare: Locum/Björnbergs Industrier
Bönor & Blad
Vi fick det ärofyllda uppdraget att ta fram ett helt nytt koncept. Här har vi tagit fram allt från logotyp, ritningar, skyltar och inredning till den mest utvecklade tekokaren som finns på marknaden.
Beställare: Bönor & Blad
Lokalanpassning Oxtorgsgränd 6 våningar
Lokalanpassning i stora proportioner. Vi fick äran att på Oxtorgsgränd kontorsanpassa samtliga 6 våningar á 400 kvm. Här sitter idag några av Sveriges mest framgångsrika företag. Fortsättningsvis kommer vi även att bygga om entré och trapphus.
Beställare: Fastighets AB Oxtorget/Trönnberg & Co
Lägenhetsrenovering Johannesgatan
I samband med hyresgästbyte gjordes en stor uppdatering av lägenheten. Där omdisponerades i stort sett hela lägenheten till nya hyresgästens belåtenhet.
Beställare: Fastighets AB Johanneshöjden
Stambyte Johannesgatan
På Johannesgatan har vi gjort stambyten - totalt har det bytts fyra stycken stammar inklusive badrum och kök. Kvar finns den femte och sista stammen som planeras att göras under våren 2018.
Beställare: Fastighets AB Johanneshöjden
Stambyte Hagagatan
På Hagagatan gjorde vi ett komplett stambyte med tillhörande badrum (det var för eftersatt för att relina). Många nöjda hyresgäster med jättefina nya badrum.
Beställare: Florena Fastigheter/Trönnberg & Co
Fuktproblem Källare Drottningholmsvägen
Med stora problem med tillskjutande markfukt sanerades hela källaren och nytt avvattningssystem installerades tillsammans med geologer. Nya ytskikt och förråd från Troax implementerades.
Beställare: AB Kungsekorren/Trönnberg & Co
Apoteket Östersund & Bräcke
Detta var ett kombinationsprojekt. Samtidigt som Östersund renoverades fick Bräcke nya lokaler. Vi byggde en ny butik som de flyttade in i och avvecklade den gamla.
Beställare: Apoteket
Apoteket Täby C
Här har vi tillsammans med Apoteket byggt en väldigt stor butik i ett helt nytt koncept. Här kommer det komma en del nyheter i framtiden, så håll ögonen öppna för uppdateringar. Apoteket fortsätter sin starka utveckling av det hållbara företaget.
Beställare: Apoteket
Apoteket Nacka
Apoteket i Nacka centrum var först ut som pilot i framtagandet av nytt koncept. Självklart var Cortea AB där och var en del av detta. Detta koncept utvecklades och implementerades senare i bygget av Apoteket i Täby centrum.
Beställare: Apoteket
Espresso House Drottning. 90
Espresso House tog över det anrika caféet Konditori Hurtig. Där tömdes hela lokalen och ett nytt Espresso House växte fram. Succén var ett faktum.
Beställare: Espresso House
Espresso House Sthlm C
På Stockholm Centralstation byggde vi en Espresso House där man kan uppleva lugnet i all den hets som kännetecknar denna mötesplats. Här kan du under rusning ta en kaffe med dig eller ta en paus från shopping och folk.
Beställare: Espresso House
Espresso House Kista
När Kista centrum utökade med ytterligare en entré i norra delen, fanns vi där och byggde en fjärde butik för Espresso House i Kista centrum. En fantastiskt luftig enhet i den lugnare delen av centrumet.
Beställare: Espresso House
Espresso House Täby
I Täby Centrum byggde vi ett nytt flaggskepp för Espresso House med ett nytt koncept. Den enorma läktaren och stora träd gör det detta café till en oas i shoppingen och en av kedjans bästa enheter.
Beställare: Espresso House